Roze hart in handen

Wat is healing?

Healing betekent voor mij heel worden.
Bewust worden.
Een worden met jezelf.
Wakker worden voor wie je bent.
Voor alles wat je bent.
Een ontwikkelingsweg in plaats van een genezingsproces.  

Het is een heel persoonlijk proces waarbij steeds jouw zelfbekrachtigende en zelfgenezende vermogen centraal staat.
In dit proces stel ik mijn kennis, wijsheid, creativiteit en ervaring ter beschikking om een veilige ruimte te scheppen waarin jij jezelf kunt helen. 

Mijn manier van werken: verbinding tussen harten

Als menselijke wezens zijn wij allemaal met elkaar verbonden via ons hart. Mijn healingen, zowel de intensieve energetische healing als de healing op afstand vinden altijd plaats via deze verbinding.
Vanuit mijn hartruimte stem ik me af op jouw hartruimte en daarmee ontstaat er tussen ons en om ons heen een nog grotere vrije ruimte waarbinnen jouw helende energie kan stromen. Wat ik eigenlijk doe, is die ruimte vrijhouden en waarnemen wat er gebeurt. In die vrije ruimte wordt jouw totale zijn omarmd en gezien en kan er licht schijnen op datgene wat gezien mag worden. Vervolgens kan jouw genezende energie gaan doorstromen en kun jij jezelf helen. Het is niet zo dat ik jou genees. Ik ben de ondersteuner van jouw proces en houd de ruimte vrij zodat jij jezelf kunt genezen. Doordat ik met mijn volle aandacht in dit proces aanwezig ben, kan ik via mijn heldere vermogens waarnemen waar de energie niet goed doorstroomt en doordat wij verbonden zijn in de vrije hartruimte, is deze informatie direct beschikbaar om het doorstromen van je energie te bevorderen.