Wakker worden in jezelf

Een inzicht- en praktijkgerichte cursus om de liefde voor jezelf te vergroten en te versterken. Daarmee creëer je een leven vol vreugde, vrede en overvloed voor jezelf en voor iedereen met wie je verbonden bent.    

Herken je dit:

  • De afgelopen jaren heeft je leven op z’n kop gestaan (of misschien nog).
  • Vertrouwde zekerheden zijn weggevallen.
  • Jouw leven stuwt je steeds verder naar je eigen waarheid.
  • Alles lijkt hetzelfde, maar het voelt anders, het werkt niet meer zoals eerst.
  • Je wilt dingen anders gaan doen, maar je weet niet hoe.
Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze cursus.


De cursus is:

Inzichtgericht: graag deel ik alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, gelezen en ondervonden op het gebied van leven, werken en creëren vanuit ons hart. De cursus bevat een greep uit de meest liefdevolle en bruikbare  aanwijzingen die er op dit moment zijn op het gebied van bewustzijnsexpansie.

Praktijkgericht:  We gaan op een luchtige manier aan de slag met concrete persoonlijke doelen om alle stellingen, nieuwe kaders en aanwijzingen te toetsen in de praktijk. Dit gaan we doen door middel van oefeningen, visualisaties en uitnodigende vragen of opdrachten. Dit alles vanuit een lichte en blije energie

Wat ik voor ogen heb is om doelen te realiseren, meer liefde te genereren voor onszelf en anderen en om blijer en vrijer te leven. Dit gaan we doen  in deze vijf bijeenkomsten, ondersteund door de kracht van de groepsenergie.