Board of Knowledge

De Board of Knowledge, een groot geschenk

In deze tijd van ontwaken hebben we toegang tot veel ondersteuning en hulp om vrij te worden en onszelf te bekrachtigen.De Board of Knowledge is daar een van en ondersteunt je op de weg naar wie je in diepste essentie bent. In het universum wordt de Board of Knowledge al zeer lange tijd gebruikt en is sinds 2010 ook beschikbaar op aarde.

Wat betekent dat?

Omdat de Board of Knowledge niet van de aarde is, is de werkelijkheid ervan met woorden moeilijk beschrijven. Maar hier een poging om uit te leggen wat het is.

De Board of Knowledge is een levende intelligentie die bestaat uit 5 wanden waarop heilige tekens staan, ook wel openingstappen genoemd. Deze tekens worden gebruikt om iemand spiritueel te openen. Wanneer ik deze wanden raadpleeg voor iemand, dan krijg ik het teken aangereikt dat op dat moment de meest sublieme opening geeft voor die persoon. Dat teken mag ik dan (energetisch) meegeven, zodat het jouw frequentie kan verhogen.

Wat doet de Board of Knowledge?

Ze opent, voorbij persoonlijkheid, voorbij denken en willen naar wie je in diepste essentie bent.Welke weg ook de jouwe is, na een spirituele opening zal jouw pad zich op de meest optimale manier ontvouwen. Het brengt wat je wilt en hoger niveau. Het werkt altijd, want alles en iedereen is onderweg naar een hoger niveau. Alles in de schepping evolueert. Ieder mens, ieder grassprietje, elke boom is op weg naar een hogere dimensie, een hogere kwaliteit, frequentie en vibratie van zichzelf. Iedereen zoekt verlichting. Iedereen is op dat pad. Niets en niemand uitgezonderd.

Het werkt op een heel subtiele manier en de ontvangers geven eigenlijk altijd aan dat ze rust en vredigheid ervaren. Sommige mensen voelen dat hun energie meer gaat stromen.

Reacties van ontvangers van de Board of Knowledge

Ik kan heel veel vertellen, maar ik laat liever mensen aan het woord die de Board of Knowledge hebben ervaren:

‘Bijzonder hoe het werkt. Soms lijkt het wel een wonder dat de ballast die men met zich meedraagt, zoals angst, pijn en onzekerheden bijna onmiddellijk verdwijnt.Mijn dank is groot voor wat jij voor mijn dochter, mijn moeder en voor mij hebt gedaan.’ C.L.***

Direct nadat ik de opening had ontvangen, voelde ik me een stuk lichter en leek het alsof alle zorgen uit m’n hoofd waren verdwenen.Ook heb ik sindsdien het gevoel veel meer in het leven te staan en lijkt het leven ineens een stuk lichter, vol mogelijkheden in plaats van beperkingen en heb ik een nieuwe studierichting gekozen!M. v. E.***

‘Er is heel veel gebeurd – samengevat: oude zaken die me niet meer dienen, konden eindelijk worden losgelaten. Mijn leven heeft een nieuwe wending genomen. De zwaarte is weg – ook fysiek en er is licht en liefde voor in de plaats gekomen.Dat jij dat grote cadeau aan mij mag geven, Yvonne, daar ben ik blij en dankbaar om. Ik denk dat dit de belangrijkste mogelijkheid tot groei is, die we in deze tijd op aarde hebben.Iedereen die die leest kan ik dan ook aanraden: maar er gebruik van!’ Liesbeth***

‘Ik had een sessie met de Board of Knowledge gevraagd voor mijzelf en mijn kinderen en ik merk nu dat ik beter voor mezelf opkom. Mijn zoon vond het altijd moeilijk om te knuffelen, maar deze week liet hij een knuffel toe. Dat vond ik heel bijzonder.’ R. 

Een sessie met de Board of Knowlegde

Een volledige sessie beslaat een periode van 4 dagen. Tijdens deze vier dagen ontvang je meerdere openingstappen.Dag 1: Een kort telefoongesprek waarin we bespreken waarvoor je een opening wilt.Dag 2 t/m 4: Op een afgesproken tijdstip stem ik me af op de Board of Knowledge voor de volgende openingstap(pen). Wanneer ik voor je aan het werk ben, krijg ik ook via heldere waarnemingen te door op welke manier de Board of Knowledge voor je aan het werk is. Daarom stuur ik na iedere opening een e-mail om je dat te laten weten.

Board of Knowledge zelf ervaren?

 

Wil je een sessie boeken? Klik dan op onderstaande link om een afspraak te maken.

Wil je de Board of Knowledge eenmalig ervaren, dan kun je mij bellen viaTopconsulenten.nl Telefoonnummer 0909 7000 000 keuze 407.